Bij ons kunt u terecht voor:

 

  • Onderhoud van gemeenschappelijke delen in gebouwen
  • Schoonmaak van kantoren, bedrijven, grootwarenhuizen, industrie-gebouwen
  • Tussentijdse opfrissingen bij vakantieverhuur
  • Schoonmaak voor oplevering van Nieuwbouw-woningen, appartementen en complete residenties
  • Schoonmaak van garagecomplexen
  • Ontmossen van opritten en paden

"Met een nette leef/werkomgeving voel je je gelukkiger, gemotiveerder en gezonder!"

Schoonmaak van bedrijven, kantoren, industrie-gebouwen,...

Wij zorgen voor de schoonmaak, u concentreert zich op het reilen en zeilen van uw bedrijf. Als u beroep doet op Pico Bello Cleaning bespaart u nu eenmaal veel tijd. U hoeft geen intern schoonmaakteam meer samen te stellen.. Daarnaast moet u zich ook niet meer bezighouden met het opzoeken en aankopen van allerlei schoonmaakbenodigdheden.

Een professioneel schoonmaakbedrijf neemt u al die taken uit handen. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om overdag tijd vrij te maken, zodat u zich kan concentreren op uw eigen bedrijfstaken.  Bovendien zorgt een schone werkruimte voor een hogere motivatie en productiviteit.

Netheid binnen uw bedrijf is niet enkel voordelig voor uw werknemers, het weerspiegelt ook uw bedrijf. Een schoon, goed georganiseerd bedrijfsgebouw zorgt voor een goede eerste indruk bij uw klanten en voor het behoud van uw klanten. 

Schoonmaak in de voedingssector (oa. Horeca, Industriële productiefabrieken, Grootwarenhuizen)

In een propere winkel voelen klanten zich op hun gemak. En klanten die zich op hun gemak voelen, zijn sneller geneigd uw producten te vertrouwen. Een propere winkel is dus essentieel om te verkopen en klanten aan u te binden.

Pico Bello Cleaning reinigt dagelijks tal van zaken uit de voedingssector, dus weten wij van aanpakken en zorgen wij ervoor dat de hygiëne op en top in orde is!